Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Junior/Medior Oracle HR Beheerder (QR7902)


Rotterdam
09-11-2020
deta-vast
12+ mnd
40 uur p.w.
0 euro

Functie: Junior/Medior Oracle HR Beheerder (QR7902) 
Start: 16-11-2020, 32-40 uur per week 
Periode: Contract to Perm
Omgeving: Rotterdam/thuis 

Omschrijving:
Voor onze eindklant in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Junior/Medior Oracle HR beheerder (DETAVAST - na 12/18 maanden in dienst bij de klant)

Configuratie Engineer Oracle HCM Cloud
Ben jij die IT'er die toe is aan een mooie nieuwe uitdaging? Komende jaren transformeren wij de kern van onze bedrijfsvoering naar processen en systemen gebaseerd op Oracle ERP Cloud met onder andere een compleet nieuwe HR omgeving. Lijkt het jou een mooie uitdaging om deze Oracle HCM omgeving tot in de haarvaten te leren kennen? En gedurende het programma opgeleid te worden tot Oracle HCM goeroe?

Jouw grootste impact:
Jij maakt impact door je enthousiasme en lerend vermogen. Je vraagt door als iets niet duidelijk is en ontdekt de vraag achter de vraag. Je bent bereid fouten te maken, ze toe te geven en er van te leren. Hierdoor draag je bij aan het top team dat we samen willen neerzetten.

Jouw rol als Configuratie Engineer:
Als configuratie Engineer verzamel en vertaal jij de functionele wensen naar beschikbare functionaliteiten en processen die door het Oracle HCM worden geleverd. Configureren, testen en implementeren van features is een onderdeel van jouw functie en je denkt ook mee over het aanpassen van bedrijfsprocessen om maatwerk te voorkomen.

Hoe?
Iedere collega is een gebruiker en dus een stakeholder. Daarom is het belangrijk dat je over een gezonde dosis inlevingsvermogen en communicatieve vaardigheden beschikt. Je bezit het vermogen om belanghebbenden te adviseren en pushback te geven op wensen die niet voldoen aan de standaard functionaliteit. Daarnaast is samenwerking van essentieel belang en moet in je DNA zitten. En je bent bereid om te leren en te groeien.
Samengevat: wij zijn niet opzoek naar de "Messi" die weet hoe het zit en na het project weg wil, maar naar de "Frenkie" die die vol enthousiasme wil leren en meebouwen aan een top team.

Profiel:
- Je hebt brede IT kennis, ervaring met design, configuratie, test en ITIL processen of bereid die te leren en uit te voeren
- Je snapt het principe van ERP en Cloud, applicatiekennis (Oracle of andere ERP-pakketten) is een pre en je hebt affiniteit met HR en HR processen
- Dit programma is een groot leertraject, waarin je een hoop kennis en vaardigeden zult opdoen en daarom ben je bereid je langdurig te committeren aan het team,
- Je hebt een HBO of WO opleiding of gelijkwaardig werk/denkniveau.
- Je voelt je prettig in een zeer dynamische omgeving waarin veranderingen elkaar snel opvolgen en waar onder hoge druk gewerkt wordt.
- Je spreekt en schrijft vloeiend in Engels en Nederlands.
- Bereidheid om Stand-by diensten te draaien, dit is na livegang een belangrijk onderdeel van de functie.

Extra informatie: 
Qualogy streeft ernaar om iedere kandidaat binnen 5 werkdagen een persoonlijke reactie te sturen. 
Indien de klant een security screening vereist zijn de (eenmalige) kosten hiervan voor eigen rekening. 

Functie

Beheerder

Kennisgebieden

System security

Vaardigheden

Environments (systems)

Methoden

Beheer

Reageren?


Heb je nog geen account?
Registreren

Heb je al een account?
Inloggen