Uw netwerk voor succesvol detacheren!
We Make IT Fit
Andarr B.V.

Andarr B.V.


Utrecht
< 10 FTE

OVER ANDARR

Andarr is een kennis intensieve organisatie met meer dan 50 consultants. Samen werken wij, met onze opdrachtgevers, aan waardevaste resultaten!

Andarr is sinds eind 2014 onderdeel van the Human Network.  The Human Network geeft 300 top-professionals in 14 gespecialiseerde bedrijven de ruimte om zich te ontwikkelen in hun vakgebied en om onze klanten te ondersteunen bij specialistische advies- en capaciteitsvraagstukken. Wij werken vanuit een eigen visie. Wij geloven in specialisatie en autonomie. Door mensen en bedrijfsonderdelen veel ruimte te geven krijgen ze meer energie en kunnen ze zich beter richten op datgene waar het allemaal om draait: de klant verder helpen door inzet van expertise gecombineerd met ondernemerschap.
Andarr is, als onderdeel van en net als andere onderdelen van The Human Network, een aantrekkelijke plaats voor gedreven, ondernemende professionals. Deze professionals hebben veel te bieden en weten wat ze waard zijn. Klanten vragen hen steeds weer terug en dat is geen toeval. We trekken professionals aan die zich onderscheiden door vakinhoudelijke bagage mee te nemen, resultaten te leveren en net iets meer te brengen voor de klant door een grote, oprechte betrokkenheid. Deze professionals zoeken een inspirerende organisatie om voor te werken met uitdagende opdrachten, waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling, waar de beloning goed is en waar je met veel plezier voor kunt werken. Kortom, een “thuis” om trots op te zijn!

Andarr en The Human Network vormen zo’n organisatie. Bij ons werken top-professionals en wij vinden het een uitdaging om hen steeds weer te laten groeien.




Andarr B.V.

Utrecht
Orteliuslaan 855
3528 BE