Uw netwerk voor succesvol detacheren!
Detachering met PIT
BlueDutch B.V.


BlueDutch B.V.

Rijswijk
Lange Kleiweg 52J
2288GK

BlueDutch B.V.


Rijswijk
10-20 FTE

Advies en sourcing IT-afdelingen

Het succes van organisaties hangt steeds meer af van de prestaties van de IT-afdeling. IT is de motor achter slimme oplossingen die aansluiten bij de wensen van uw medewerkers én klanten. Het is daarom zaak om een IT-afdeling te vormen die de werkzaamheden binnen de organisatie ondersteunt én de weg naar nieuwe zakelijke kansen opent. Met slim gebruik van de cloud én de juiste aandacht voor security. Daarom BlueDutch.

Wij zijn uw IT-partner voor analyse van de huidige situatie, advies over alle aspecten van IT en het plaatsen van IT-specialisten die haarfijn aansluiten bij uw behoefte en bedrijfscultuur. Zodat u de uitdagingen van vandaag en morgen het hoofd kunt bieden. Wat maakt ons daarin anders? Wij leveren PIT (Personal IT)!

Dit betekent dat we uitblinken in betrokkenheid. Wij zijn altijd bereikbaar, denken proactief mee en houden een vinger aan de pols bij onze klanten en IT-professionals. Bij BlueDutch zijn we pas tevreden als de klant een IT-professional tot beschikking heeft die bij het bedrijf past en de IT-professional een uitdaging heeft gevonden waarin hij of zij kan excelleren.
Sfeerimpressie BlueDutch B.V.