Uw netwerk voor succesvol detacheren!
expertise in databases
OptimaData

OptimaData


Naarden
10-20 FTE

OptimaData is een full-service, multi-platform database dienstverlener, gespecialiseerd in open source database mangement systemen. Wij leveren alle diensten rondom databasemanagement zoals consultancy, beheer, onderhoud, monitoring en training. Daarnaast voorziet OptimaData in staffing ten behoeve van tijdelijke en permanente personele ICT capaciteit.

De database consultants van OptimaData zijn zeer ervaren en gewend om in complexe omgevingen te opereren. Ze beschikken standaard over kennis en ervaring van meerdere platformen zoals MS SQL Server, MySQL, MariaDB, MongoDB, NoSQL en PostgreSQL.

Wij zijn een full-service multiplatform Data(base) dienstverlener. En dat zijn in feite onze Consultants. Wij streven naar maximaal haalbare kwaliteitsnormen en stellen hoge eisen aan het expertise niveau van de Consultants die met, voor en bij ons werken. Multiplatform nemen wij letterlijk. Elke DBA Consultant bij OptimaData heeft kennis, expertise en ervaring op minimaal 3 Database platformen. En op elk platform handson ervaring met Ontwerpen, Optimaliseren, Oplossen en Beheren. 

De ontwikkelingen rondom data en databasetechnologie gaan snel. Data wordt steeds belangrijker in voor alle bedrijfsprocessen en dat leidt tot een continue vraag aan up-to-date kennis en ervaring met data en databases.

Daarnaast ontwikkelt technologie zich snel. De niet te stoppen migratie naar de Cloud, nieuwe business requirements, dynamische workloads en drive voor cost efficiency zorgen ervoor dat bedrijven in toenemende mate hun huidige database omgeving moeten onderhouden en verbeteren. Maar ook de toenemende migratie naar open source database management systemen vraagt kennis en know how.

OptimaData wil juist op deze ontwikkelingen haar klanten ondersteunen, met kennis, expertise en de juiste mensen op de juiste plek.
OptimaData

Naarden
Rubberstraat 8
1411 AL