Uw netwerk voor succesvol detacheren!
OneSolution neemt graag het voortouw
Bradon B.V.


Bradon B.V.

Apeldoorn
Tweelingenlaan 123
7324 AR

Bradon B.V.


Apeldoorn
30-50 FTE

Over ons

Bradon gelooft in de meerwaarde, de eindeloze mogelijkheden en de kansen die IT in zich heeft. Met innovatieve IT-oplossingen die naadloos zijn afgestemd op uw wensen en bedrijfsprocessen dragen we bij aan de wendbaarheid van uw organisatie.

Die aanpak bewijst zijn succes. Als vooraanstaande IT-dienstverlener adviseert, ontwerpt, levert, implementeert en beheert Bradon IT-omgevingen bij uiteenlopende opdrachtgevers in heel Nederland.

Diensten

Met een compleet dienstenpakket biedt Bradon

antwoord op de meest uiteenlopende IT-vraagstukken. Van advies en ontwerp tot de volledige implementatie en het beheer. Graag alleen advies, en de levering van hardware of software ergens anders onderbrengen? Puur behoefte aan een IT-partner voor onderhoud en beheer? Geen probleem, we bieden onze dienstverlening net zo makkelijk op de afzonderlijke onderdelen aan.

 • Complete dienstverlening

  Bradon adviseert, ontwerpt, levert, implementeert en beheert duurzame IT-oplossingen. Wat uw uitdaging ook is, wij staan in het hele traject voor u klaar. 

 • 1. Adviseren

  Helder advies begint met de inventarisatie van uw wensen en organisatieprocessen, om vanuit die behoefte de vertaalslag te maken naar de inrichting van IT. 

 • 2. Ontwerpen

  Functioneel dient een ontwerp toekomstgericht antwoord te bieden op IT-vraagstukken binnen uw organisatie. Technisch moet het vervolgens feilloos functioneren. 

 • 3. Leveren

  Bradon levert niet alleen de hard- en software om uw IT-wensen te realiseren, maar ondersteunt desgewenst ook met de inzet of training van IT-professionals. 

 • 4. Implementeren

  Vanuit een duidelijk en praktisch projectplan zorgen onze gecertificeerde system engineers dat iedere implementatie snel en soepel verloopt. 

 • 5. Beheren

  Om de kosten van uw IT-omgeving te beheersen en eventuele proces- en systeemstoringen te voorkomen, is efficiënt beheer en onderhoud onmisbaar.
Sfeerimpressie Bradon B.V.