Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Infield ICT


Oisterwijk
10-20 FTE

Infield ICT is een dynamische en groeiende organisatie. Wij zijn daarom altijd op zoek naar professionals die ons team met de juiste kennis en vaardigheden willen versterken. We zijn een organisatie waar openheid en transparantie centraal staat. We leveren diensten van een hoge kwaliteit. Bent u diegene die ons kan ondersteunen in ons doel om de best beoordeelde IT-dienstverlener op de markt te worden? Check onze vacatures of neem contact met ons op!

Infield ICT bewijst keer op keer dat we onderscheiden op prijs en kwaliteit. Wij zijn dan ook op een missie om IT-dienstverlening transparanter te maken. IT is niet zo moeilijk, als u het maar goed aanpakt. Dat doen wij door ons intern anders te organiseren en duidelijke principes toe te passen. We houden de lange termijn in het oog, voor onze oplossingen en voor onze relaties. Infrastructuur is niet vluchtig, maar zorgvuldig. Het gaat namelijk om mensen en in ons geval om teams, die samen werken en bijdragen aan het geheel. Niemand weet alles, maar met zijn allen komen we een heel eind!

Onze diensten richten zich op de vele uitdagingen die de adoptie van cloud-technologie met zich meebrengt; het samen toewerken naar de best passende oplossing voor een specifieke uitdaging staat hierin centraal. Een passende architectuur voorzien van de juiste oplossingen op het gebied van automatisering, beveiliging en beheer is een van onze kerntaken.
Sfeerimpressie Infield ICT

Infield ICT

Oisterwijk
Schijfstraat 8
5061 KB