Uw netwerk voor succesvol detacheren!

EazyCV


Amsterdam
< 10 FTE

Inforvision levert gebruiksvriendelijke en bovenal slimme software waarmee het bemiddelingsproces wordt vereenvoudigd, versneld en verbeterd! Het inlezen, beoordelen, en aanbieden van zeer specialistische en professionele CV’s duurt slechts enkele minuten. Hierdoor houden uw accountmanagers meer tijd over voor het vaststellen van daadwerkelijke behoeften en beleving bij de klant.

Wij ontzorgen klanten door onze dienstverlening aan te bieden als SaaS-oplossing (Software as a Service). Dit doen wij in samenwerking met een ISO27001-gecertificeerde partner (True Server). We stellen onze Talentree beschikbaar waarmee CV-profielen automatisch worden gescand op relevant Talent. Voor CV-parsing, dat handmatige gegevensinvoer overbodig maakt, werken we met de technologie van Textkernel. Wij richten ons op professionele detacheerders en bemiddelingsbureaus. Ons kennismodel is in eerste instantie geoptimaliseerd voor bemiddelaars in de IT en Techniek. EazyCV ondersteunt in:

  • centraal CV-beheer voor detacheerders
  • kennismanagement voor managers en directie
  • sollicitatietrajecten voor HR-recruitment
  • bemiddeling op basis van Werving en Selectie

De kern van onze dienstverlening bestaat uit: Intelligentie en Vernieuwing. We zorgen ervoor dat software geen administratieve aangelegenheid is maar juist een ondersteunend middel om slagvaardig te zijn.

Flexibel en betrokken

EazyCV is één van de toepassingen die Inforvision aanbiedt ten behoeve van arbeidsbemiddeling. In 2007 is Inforvision opgericht door twee enthousiaste specialisten Paul Adriaanse en Vincent van den Nieuwenhuizen. Samen goed voor ruim 18 jaar ervaring in de recruitment en technologie. Klantcontact staat centraal bij het doorontwikkelen en optimaliseren van onze service. Onze passie, kennis en uitgebreid netwerk stellen ons in staat mee te bewegen met de veranderlijke vraagstukken op de arbeidsmarkt. Deze bewegingen proberen wij steeds opnieuw te vertalen naar doelmatige en effectieve ondersteuning.
EazyCV

Amsterdam
Willem Schoutenstraat 48
1057 DP