Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Hire.nl


Huizen
< 10 FTE
Wij zijn Hire.nl! Hire.nl is formerly known as Immenso.

Immenso bestaat nog steeds maar we vonden dat Hire.nl beter past bij hetgeen we voor staan en doen. Wij zijn een betrouwbare en succesvolle partner bij bemiddelingsvraagstukken voor de invulling van vast en interim personeel. Onze voorwaarden voor bemiddeling zijn scherp en onze snelheid en kwaliteit van leveren ongekend. Probeer ons maar eens geheel vrijblijvend uit. No strings attached!

Opdrachtgevers en kandidaten
Wat zoeken onze opdrachtgevers in hun werving en selectiepartner voor hun openstaande vacatures? Betrouwbaarheid, snelheid, verstand van zaken en last but not least een uitstekende kennis van zowel de mensen als de organisaties waarvoor wij bemiddelen. Ooh ja, en vooral geen onzin vertellen. Het grote voordeel voor onze opdrachtgevers is dat wij als het ware als verlengstuk van de organisatie fungeren. Door onze effectiviteit zijn wij in staat om sneller en met minder kandidaten een goed resultaat te bereiken. Stelt u zich eens voor dat u de helft minder inspanning hoeft te doen voor een nieuwe medewerker.

Voor kandidaten betekent dit dat je bij Hire.nl te maken hebt met een gelijkwaardige gesprekspartner, iemand die weet waar die over praat, wat een functie jou te bieden heeft, wat er van je verwacht wordt en wat jij mag verwachten van een opdrachtgever. De kandidaten die bij ons solliciteren vinden het vooral belangrijk dat ze goed geĆÆnformeerd worden, dat er een snel sollicitatietraject volgt en dat wij onze kandidaten goed op de hoogte houden van de voortgang.

Dat wij een hoop voor jou kunnen betekenen bijvoorbeeld bij rollen als developer, data scientist, schadebehandelaar, bidmanager en controller (kortom alle vacatures), mag ondertussen wel duidelijk zijn. Het maakt ons dus niet zoveel uit.

Contact met Hire.nl
Wil jij weten wat wij voor jou (als kandidaat) of jouw organisatie op het gebied van vacatures kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op of kom gezellig langs in Huizen.


Hire.nl

Huizen
IJsselmeerstraat 314
1271 GE