Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Netwerkbeheerder

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Oude Wetering
Spinweb Professional
39 jaar

Ik ben een gedreven en ervaren netwerkbeheerder en sinds 2005 actief in de ICT. Ik heb ruim ervaring opgedaan met netwerk infrastructuren op verschillende gebieden, zoals operationeel beheer, ontwerp en implementaties, binnen de ISP omgeving van KPN. De nadruk van mijn werkervaring is voornamelijk gericht op de technische kennis van routers, switches en firewalls.

Ik werk zelfstandig en mijn drive is; het uitzoeken, het verdiepen van incidenten en het oplossen daarvan. Waar nodig ben ik coöperatief ingesteld en ik werk graag in teamverban Onze ICT professional

Verder ben ik leergierig, zeer gedisciplineerd, hoog verantwoordelijkheidsgevoel, punctueel, heb ik een rustige uitstraling en ben een harde werker. 

Functie

Teamleider

Kennisgebieden

Servicedesk
Commerce

Vaardigheden

Methoden

Software Development Process

Certificaten


Quality Consulting

Capelle aan den ijssel
Barbizonlaan 45
2908ME

Neem contact op