Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Senior Microsoft Engineer

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Almere
Spinweb Professional
38 jaar

Teamspeler, echte IT’er, autodidact en motivator met hoge mate van cross-platform kennis en ervaring. HBO werk-, en denkniveau. Betrouwbare creatieve denker met de gedrevenheid om de cliënt keer op keer een perfecte ervaring te bieden, zonder concessies te doen aan het budget, de integriteit, de klantenbeleving of de kwaliteit.

  • Teamplayer met ervaring binnen zowel grote corporate omgevingen alsmede het MKB segment van de markt.
  • Technisch zeer vaardige technische consultant en betrouwbaar, met groot oplossend vermogen, en gedegen management skills.
  • Cross-Platform kennis en ervaring binnen Microsoft Server2008/2012/2016, OS X 10.6+, Linux (Debian/Ubuntu Based), Windows XP/Vista/8/10, iOS 1 t/m 12.4, vmWare, Hyper-V
  • Brede telecom ervaring met o.a.: VoIP, SIP Trunks, IAX Trunks, Asterisk, FreePBX, Xorcom Complete PBX, Mitel, Aastra, Yealink, Elastix, Issabel PABX.
  • Breed netwerk binnen de ICT markt op internationaal  niveau. Representatief en bekend met diverse culturele achtergronden binnen de internationale markt(en).
  • Commerciële denkwijze, zeer representatief, proactieve houding en werkwijze met oog voor nieuwe de laatste technieken en meest efficiënte technische oplossingen.

Functie

Kennisgebieden

MDM
Commerce
Servicedesk

Vaardigheden

Middleware
Web services

Methoden


Dignitas B.V.

De Bilt
Groenekanseweg 70
3732 AG

Neem contact op