Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Vlotte en communicatieve systeembeheerder Microsoft

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Urk
Spinweb Professional
27 jaar

Onze ICT professional is altijd goedlachs en klantvriendelijk. Daarnaast heeft hij een resultaatgerichte instelling, denkt altijd mee in het team en met de organisatie en is zeer flexibel. Onze ICT professional is een echte “bezige bij”. Hij zit niet graag stil en neemt veel initiatief. Naast goede communicatieve vaardigheden heeft hij ook een goed technisch inzicht. Eén van zijn sterke punten is dan ook de techniek vertalen naar de business en vice versa. Zo kan hij de vraag van de organisatie vertalen naar wat technisch nodig is.
Onze ICT professional is de afgelopen jaren werkzaam geweest als Systeembeheerder in een managed services omgeving. Daar is hij onder andere betrokken geweest bij diverse projecten, waaronder de implementatie en begeleiding van migratie projecten van hard- en software. Onze ICT professional wil zijn kennis verbreden en verdiepen in bij voorkeur grotere omgevingen. Hij gaat daarbij de complexere uitdagingen niet uit de weg. Hij is daarnaast actief bezig met zijn certificeringen om zo een stevige achtergrondkennis op te bouwen.

Functie

Medewerker

Kennisgebieden

Managed services
Servicedesk

Vaardigheden

Methoden

Beheer

Certificaten

Persoonlijke eigenschappen

Conceptueel denken
Probleemanalyse

Xiphos Staffing B.V.

Hilversum
Marathon 11E
1213PG

Neem contact op