Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Medior Netwerkengineer

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Druten
Spinweb Professional
leeftijd onbekend

Ik heb me gespecialiseerd in de bouw, beheer en de beveiliging van computernetwerken en netwerkinfrastructuren. Ik bezit adequate kennis in praktijk en theorie van verhuizingen, migraties en herstructurering.

 

Ik ben ooit begonnen met: Netwerk-, Back-up- en Systeembeheer. De afgelopen jaren ben ik met datacenters en netwerken bezig geweest, advies, bouw, beheer, documentatie, migraties en configuratie. Ondanks de diversiteit in mijn werkzaamheden, ben ik primair altijd met netwerken en infrastructuren bezig geweest. Dit hoofdzakelijk in Enterprise omgevingen.

 

Ik hou van techniek maar ik werk graag met mensen ook al val ik graag terug op mijn zelfstandigheid.

 

Mijn eigenschappen zijn:

Open in communicatie; Analytisch en beweeglijk denk vermogen; Veelzijdig geïnteresseerd; Creatief; Doelgericht; Vertrouwen en loyaliteit zijn belangrijk; Staat open voor verandering; Mens en klantgericht; Flexibel; Leergierig; Ondernemend; Accuraat en nauwgezet.

Functie

Teamleider

Kennisgebieden

Servicedesk
Networking
Managed services
Application management
Commerce

Vaardigheden

Methoden

Certificaten


Luma Group

Uden
Verlengde Velmolen 5
5406 NT

Neem contact op