Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Projectmanager beschikbaar

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


's-Hertogenbosch
Spinweb Professional
47 jaar

Technische en ervaren Projectmanager per direct beschikbaar. In de afgelopen 15 jaar heeeft Onze ICT professional veel verschillende IT projecten gemanaged. Hij heeft veel ervaring opgedaan met het managen van projecten via Prince2, IPMA en Agile projectmanagent methodieken. Daarnaast heeft hij ook uitgebreide technische kennis van POC Cisco ACI, SDA/DNA, SQL, SCCM, migraties en uitrol trajecten binnen (internationale) bedrijven en uitdagende omgeivingen.

Voorbeelden hiervan zijn: Royal Philips, DELA levensverzekeringen, Geld Service Nederland en Stichting Koninklijke Kentalis.

Door deze ervaringen heeft hij een brede technische kennis opgebouwd en hij weet zich goed te bewegen in verschillende politieke sferen. Daarnaast weet hij zijn opdrachten goed af te stemmen met de stakeholders en zijn team te motiveren en te faciliteren om samen de doelstellingen te behalen.

Typering  van Diederik:      

Zijn collega’s werken graag mee aan zijn projecten en zien hem als de trekker van de kar. In zijn projecten probeer ik het beste uit mijn team te halen.

In het managen van de projecten is Diederik een strateeg, hij maakt een goed plan waardoor efficiëntie en kwaliteit geborgd kunnen worden. Door zijn enthousiasme kan ik vaak weerstand wegnemen en betrokkenen motiveren.

Functie

Kennisgebieden

Desktop virtualization
PKI
Servicedesk
Social media
MDM
Commerce
Development
Managed services
Device Management

Vaardigheden

Methoden

Software Development Process

Certificaten


Pitt-IT BV

Aarle-Rixtel
Croylaan 14
5735 PC

Neem contact op