Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Support Engineer

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Rotterdam
Spinweb Professional
24 jaar

Per direct is onze eigen medewerker Onze ICT professional beschikbaar. Onze ICT professional is een klantvriendelijke en behulpzame support engineer met werkervaring in diverse omgevingen. Tevens heeft hij ervaring met het lesgeven aan en ondersteunen van leerlingen. Hij kan goed kennis overbrengen en de rust bewaren.
Onze ICT professional heeft hij bij verschillende toonaangevende opdrachtgevers als UWV, DAF, NautaDutilh, het Prinses Maxima Centrum, RDW, ’s Heeren Loo en Dela Uitvaart zijn kennis en kunde in de praktijk gebracht en verder ontwikkeld. Onze ICT professional heeft zich bij zijn vorige projecten gekenmerkt door zijn klantvriendelijkheid, servicegerichtheid en resultaatgerichtheid. Zo heeft hij werkervaring opgedaan met o.a. Windows 7 / 8 en 10, Windows Server 2012, Windows Server 2016, Active Directory, Exchange, Teamviewer, VMware, Office 2010 – 2016, Citrix, Office365 en TOPdesk. Kortom, met Onze ICT professional haal je een gemotiveerde en veelzijdige IT Professional in huis die het best tot zijn recht komt in een ondersteunende functie.

Naam: Onze ICT professional
Woonplaats: Rotterdam 
Beschikbaar: per direct
Uren per week: 40 uur
Certificaten: Microsoft 365 Modern Desktop Administrator Associate ,Windows 10, ITILv3, Networking with Windows Server 2016 en Installation, Storage, and Compute with Windows Server 2016

Heb jij een leuke opdracht voor Onze ICT professional ? 
Dan hoor ik het graag! 

 

Met vriendelijke groet,

 

Ilona van Haeften

Mobiel: 06-20945797

Email: ivanhaeften@t2.nl

Internet: www.t2.nl

 

Functie

Ondersteuner

Kennisgebieden

Desktop virtualization
Servicedesk
Networking
IcM
Insurance

Vaardigheden

Databases

Methoden

Certificaten

Persoonlijke eigenschappen

Conceptueel denken

T2 Automatiseringsdiensten B.V.

Amstelveen
Fokkerlaan 23
1185 JA

Neem contact op