Uw netwerk voor succesvol detacheren!

VBA/VB Access & Excel Programmeur

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Breda
Spinweb Professional
55 jaar

Ik heb voor verschillende werkgevers en opdrachtgevers gewerkt. Mijn expertise ligt op het vlak van  Ontwikkeling & Analyse. De meeste werkervaring zit voornamelijk in MS-Office in combinatie met VBA. Dit kan zijn van conversies of het “her”ontwikkelen van applicaties. Maar ook zowel Front-End als een Back-End  met een SQL server zijn. Hardware onderhoud van systemen is een ondergeschoven kindje.

Je kunt me typeren als verantwoordelijk, technisch vaardig, een hands-on mentaliteit en problemen zijn uitdagingen. Verder ben ik een prettige collega, enthousiast en loyaal.

Opgeven zit niet in mijn aard. Deze optimistische kijk op het leven probeer ik op andere over te brengen. Humor is daarbij een belangrijke ijsbreker.

Als ik ergens voor ga, dan ga ik met heel mijn hart voor het hoogst haalbare. Ik ben perfectionistisch, maar blijf realistisch. Lukt het ene niet, dan ligt er al iets anders klaar of ik weet waar ik een potentiele oplossing mogelijk kan vinden.

 

Kennisgebieden

Vaardigheden

Development
Hardware

ICT Resources

Veenendaal
Wageningselaan 2
3903 LA

Neem contact op