Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Senior Java Ontwikkelaar

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Amsterdam
Spinweb Professional
40 jaar

Ik ben een ervaren ontwikkelaar die je kan bestempelen als een echte techneut. De gevraagde technieken zijn bij mij bekend. Ik heb met bijna allemaal gewerkt en van diegene waar ik niet mee gewerkt heb, weet ik het principe en de achtergrond. Er zijn bijna geen technieken waar ik geen ervaring in heb, of waar ik wel iets van af weet (teveel voor in mijn CV te verwerken)

Ik ben op dit moment nog ingezet bij Idemia (Johan Enschede Haarlem), maar deze opdracht heb ik eind janauri afgerond en wil graag in de omgeving Amsterdam een nieuwe klus vinden.  

Het werken in scrums teams is mij absoluut niet vreemd. Ik heb de laatste jaren leiding gegeven aan een groep junior java ontwikkelaars en een mooi team gevormd op basis van scrum technieken.

Mijn tarief bedraagt euro 90.- per uur, excl. BTW maar is voor een leuke, uitdagende klus bespreekbaar.

Graag een eventuele intake op de donderdag.

Functie

Teamleider

Kennisgebieden

Social media
Commerce

Vaardigheden

Web services
Technieken

Methoden

Software Development Process
Design Patterns

Biz-e

Aalsmeer
Werven 6
1431 CN

Neem contact op