Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Zeer communicatieve skilled support Engineer/jr. Systeembeheerder die servicegericht en pro-actief is, MCSA 2016/Win10

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Zoetermeer
Spinweb Professional
28 jaar

Onze ICT professional is een IT Professional die vanwege zijn sterke communicatieve vaardigheden en leergierige instelling bij meerdere opdrachtgevers zijn meerwaarde heeft bewezen. Sinds 2015 heeft hij van zijn hobby zijn werk kunnen maken. Tijdens zijn werkervaring heeft hij bij verschillende toonaangevende opdrachtgevers als; SSC-ICT, Provincie Overijssel, Veiligheidsregio Haaglanden, Lievegoed en Spirit zijn kennis en kunde in de praktijk gebracht en verder ontwikkeld.

Je kunt Onze ICT professional omschrijven als een eerlijke, communicatief sterk en (pro)actief persoon. Door zijn gedrevenheid is hij zich van zijn omgeving bewust en kan hierdoor snel een juiste oplosrichting vinden met zijn collega’s. Bij Onze ICT professional staat het belang van zijn opdrachtgever en diens klanten altijd centraal. Daarnaast komt zijn gedrevenheid weer naar voren als het gaat om ontwikkeling. Hij wilt graag de stap maken naar systeembeheer en heeft hier ook de juiste certificeringen voor. Hij staat te popelen om zijn theorie nog meer in de praktijk te brengen.

Naast zijn ambitie voor IT vindt hij het leuk om muziek te maken en doet hij graag iets met zijn handen en techniek. Wij kennen Onze ICT professional als een prettig persoon die we graag bij ons in het team hebben en zien dan ook veel potentie in hem als collega! 

Functie

Kennisgebieden

IcM
Servicedesk
UEM
MDM
Data en Informatie
Commerce

Vaardigheden

Web services

Methoden

LEAN
Testing

Certificaten

Persoonlijke eigenschappen

Conceptueel denken

Xiphos Staffing B.V.

Hilversum
Marathon 11E
1213PG

Neem contact op