Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Technisch Projectmanager, IT Security Manager, Proces Manager, Service Manager

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Raamsdonksveer
Spinweb Professional
55 jaar

Onze ICT professional is een ervaren technisch projectmanager die PM-skills combineert met kennis op het gebied van informatiebeveiliging (BIR, VIR, ISO 27001/27002, AVG, Wbp, meldplicht datalekken), industriële automatisering (GWW objecten als bruggen, sluizen, waterkeringen, tunnels, dynamisch verkeersmanagement) en de aansturing van ICT-leveranciers (PDC, SLA, DAP, ITIL-processen, proces- en servicemanagement).

Hij functioneert optimaal in omgevingen waar techniek een belangrijke rol speelt, begrijpt de behoefte vanuit de bedrijfsvoering én de techniek en wat de leverancier moet leveren.

Hij is gecertificeerd ISP, ISF, ITILv3-Expert, Prince2 Practitioner, Srum Master en BiSL Foundation en bezig met zijn CISM-examen.

Functie

Kennisgebieden

IcM
Cybersecurity
Release Management
GDPR (AVG)
SSO
GIS
Data en Informatie
Development
Application management
Product management
Riskmanagement

Vaardigheden

Algemeen

Methoden

Software Development Process

Certificaten


Ventus

Rijswijk
Laan van Oversteen 2
2289 CX

Neem contact op