Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Scrum Master/ Agile coach

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Almere
Spinweb Professional
55 jaar

Onze ICT professional is een ondernemende enthousiaste professional met een sterke persoonlijkheid die zijn plaats binnen een organisatie goed weet te vinden. Hij beschikt over sterke sociale en communicatieve vaardigheden waarmee hij in staat is zijn omgeving te bewegen en te motiveren. Onze ICT professional is van nature in staat om met gebruik van zijn vaardigheden mensen te coachen en naar nieuwe inzichten te begeleiden, teams te creëren en bezieling te kweken voor de doelen van zijn opdrachtgevers. Onze ICT professional heeft in de loop der jaren zijn diensten bewezen als Scrum Master, Manager Outsourcing, Interim-Manager Operations, Manager Servicedesk, Service Level Manager, Implementatie manager.

Hij is een leider en gaat bewust opzoek naar de verschillende krachten binnen zijn teams en binnen de organisatie om uiteindelijk een maximale inzet, toewijding en resultaat te kunnen bewerkstelligen. Hij is van nature een Agile werker, geeft mensen het vertrouwen en de ruimte in hun denken om high performance teams te kunnen realiseren.

Zijn sterke punten zijn: strategisch, focus, actiegerichtheid, zelfverzekerdheid en prestatiegerichtheid. (The Gallup test) Onze ICT professional beschikt over uitstekende soft skills waardoor hij met finesse in staat is zijn teams te coachen.
Onze ICT professional beschikt over HBO werk- en denkniveau en is analytisch zeer sterk.

Eventueel ook beschikbaar voor vast dienstverband via W&S en/of detavast 


 

Functie

Teamleider

Kennisgebieden

Servicedesk
Service management
Development
Application management
System security
GDPR (AVG)

Vaardigheden

Netwerken
Hardware

Methoden

Software Development Process
LEAN

Certificaten

Certificeringen IPMA

ICT Resources

Veenendaal
Wageningselaan 2
3903 LA

Neem contact op