Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Functioneel beheerder

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Apeldoorn
Spinweb Professional
59 jaar

De diversiteit aan werkzaamheden. Het contact met leveranciers, beleidsmedewerkers, juristen, medewerkers van de organisatie. Door wijziging van b.v. wetgeving moet je als organisatie reageren. Functioneel beheer is daar altijd bij betrokken (zij kennen de applicaties).

Ook een luisterend oor door Functioneel Beheerders bij gebruikers kan nieuwe functionaliteit of wijziging in bestaande functionaliteit bewerkstelligen. Ik ben ook in staat om aan te geven dat de wensen niet in vervulling gaan (dit kan nl. ook).

Ook als het gaat om het geven van cursussen, opleiden van gebruikers doen we (ik) mee. Voor mij staat de deur altijd open als een gebruiker iets wil weten. (Ook na 10 keer dezelfde vraag blijf ik rustig, maar ga dan wel verwijzen naar de handleiding of werkinstructie, zodat de 11e keer niet komt.)

Functie

Tester
Trainer

Kennisgebieden

Data en Informatie
OSS
Application management

Vaardigheden

Databases

Methoden

Software Development Process
LEAN

Certificaten

Persoonlijke eigenschappen

Informatieanalyse

ICT Resources

Veenendaal
Wageningselaan 2
3903 LA

Neem contact op