Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Senior Allround Administrateur / Assistent Controller

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Den Haag
Spinweb Professional
44 jaar

Ik heb de afgelopen jaren als Senior Administrateur/Assistant Controller ruime werkervaring opgedaan bij verschillende soorten organisaties in verschillende projecten.

Ik ben een enthousiaste en leergierige professional die goede resultaten behaalt, zowel individueel als in teamverband. Opdrachtgevers omschrijven mij als een harde werker met zeer goed cijfermatig inzicht, goede financiële kennis en veel kennis van Excel. Door gestructureerd, planmatig en ordelijk werken behaal ik mijn resultaten binnen de gestelde tijd en heb ik vaak tijd over om mijn collega’s te helpen of te werken aan procesverbeteringen. Door mijn positieve benadering, collegialiteit en doorzettingsvermogen kan ik efficiënt en doeltreffend werken. Collega’s omschrijven mij als een prettig, zeer collegiaal en behulpzaam persoon.

Ik ben per direct fulltime beschikbaar voor een project op detacheringsbasis. Tevens sta open voor een deta-vast constructie of een vaste baan buiten de detachering. Een voorwaarde voor deta-vast is wel dat het een bedrijf is in de regio van Den Haag.

Functie

Ondersteuner
Beheerder

Kennisgebieden

Servicedesk

Vaardigheden

Environments (systems)
Development

Dignitas B.V.

De Bilt
Groenekanseweg 70
3732 AG

Neem contact op