Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Senior Systeem/ Citrix Beheerder

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Hoogvliet, Rotterdam
Spinweb Professional
39 jaar

Onze professional Onze ICT professional komt per 01 Juli beschikbaar. Onze ICT professional scoort op de karaktereigenschappen resultaatgerichtheid, samenwerken, flexibiliteit, zelfvertrouwen en stressbestendigheid hoog tot zeer hoog. Onze ICT professional ’s ambities liggen hoofdzakelijk in de techniek. Hij werkt graag mee aan het begeleiden van het hele proces van ontwerp tot implementatie.

Onze ICT professional is een teamplayer en streeft naar het gezamenlijk bepalen van de oplossingsrichting. Hij voelt zich prettig in ‘sparring’ sessies met collega’s waarin gezamenlijk complexe infrastructurele vraagstukken worden besproken om deze vervolgens te vertalen naar praktische oplossingen.

Onze ICT professional kan gemakkelijk zelf problemen identificeren en deze oppakken. Verder is Onze ICT professional een bescheiden persoon die wat hij pretendeert te kunnen zijn ook zeker waar kan maken. Door een brede basis van bijna 16 jaar ervaring en een grote leergierigheid maakt hij zich nieuwe technieken gemakkelijk eigen.

Functie

Teamleider

Kennisgebieden

Desktop virtualization
Application management
Servicedesk
System security

Vaardigheden

Methoden

Software Development Process

Certificaten

VMware Inc

Wings IT B.V.

BARENDRECHT
Amstelmeer 5
2993PL

Neem contact op