Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Linux Engineer

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Lelystad
Spinweb Professional
42 jaar

Onze ICT professional is een ervaren Linux Engineer. Zijn ervaring bestaat voornamelijk uit het installeren, implementeren en beheren van Red Hat Enterprise Linux omgevingen. Hierbij is hij met verschillende gebieden in aanraking gekomen als SAAS, High Availability Cluster omgevingen, Satellite Server,San Storage, Enterprise Backup oplossingen en Virtualisatie via Vmware ESX(i), Xen en KVM.

Zijn werkervaring kunt u diverse uitdagende projecten terugvinden, die hij bij verschillende bekende organisaties zoals eBay, HP, EDS, ABN Amro, Royal Bank of Scotland, Wehkamp, Ordina, Reed Business en Onze ICT professional - en overheidsinstellingen heeft uitgevoerd.
Persoonlijke kenmerken:
• Resultaatgericht
• Inventief
• Flexibel
• Dynamisch
• Teamplayer
• Klantgericht

Onze ICT professional is ambitieus, leergierig, creatief en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, zowel op het professionele als het persoonlijke vlak. Creativiteit en het vermogen om Out of the Box te denken helpen hem om ook in niet-standaard situaties tot een oplossing van problemen te komen. Door doelgericht en accuraat te werk te gaan, kan Onze ICT professional ervoor Onze ICT professional en dat een project snel en correct tot een goed einde komt.

Ten slotte beschikt Onze ICT professional over uitstekende communicatieve vaardigheden, is hij makkelijk in de omgang en kan analytisch en probleemvoorkomend denken.

Functie

Kennisgebieden

System security
CPU scheduler
IT Infrastructure
Business Case
Web Design
LAMP

Vaardigheden

Methoden

Software Development Process
Testing
Beheer

Persoonlijke eigenschappen

Conceptueel denken

Immenso BV

Huizen
IJsselmeerstraat 314
1271 GE

Neem contact op