Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Energieke Skilled Servicedesk medewerker : Win10, Office365, Agile, ITIL

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Zoetermeer
Spinweb Professional
23 jaar

Onze ICT professional is een energieke, servicegerichte en communicatieve Skilled Servicedesk medewerker/Support Engineer. Hij haalt veel voldoening uit het ondersteunen van gebruikers. Bij het oplossen van (complexe) incidenten analyseert hij het probleem en onderzoekt hij de verschillende mogelijkheden om zo de juiste oplossing te kunnen bieden. Hij gaat altijd doelgericht te werk en hanteert een helicopterview.
Hij is een teamspeler en een flexibele collega die niet graag stil zit. Hij durft zijn mening te geven en is vastberaden, maar hij staat open voor meningen van anderen.

Hij heeft een MBO-4 ICT Beheer afgerond en is in het bezit van een ITIL en Windows 10 certificaat. Daarnaast heeft hij ervaring met Office 365, Windows 10, (Azure) Active Directory, Citrix, Linux, back-ups en remote tooling zoals teamviewer en in het werken conform ITIL en Agile/Scrum.

Functie

Starter

Kennisgebieden

MDM
PKI
System security
GDPR (AVG)
OSS
Device Management
Accessmanagement

Vaardigheden

Web services

Methoden

Software Development Process
LEAN

Certificaten


Xiphos Staffing B.V.

Hilversum
Marathon 11E
1213PG

Neem contact op