Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Muzikale en sportieve Systeembeheerder, ruim 11 jr ervaring, Azure, Office365, Windows 2016

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Zoetermeer
Spinweb Professional
40 jaar

Onze ICT professional is een gedreven, loyale en servicegerichte Systeembeheerder met inmiddels ruim 11 jaar ervaring. Hij volgt de technologische ontwikkelingen op de voet en heeft een sterk lerend vermogen waardoor hij in staat is zich snel aan te passen aan nieuwe systemen. Ook is hij dienstverlenend en staat altijd in voor de belangen van organisatie als zijn collega’s. Daarbij communiceert hij open en op een directe manier en is pas tevreden als het beoogde resultaat samen is bereikt.

Collega’s typeren hem doorgaans als een echte teamspeler, altijd oplossingsgericht, analytisch vaardig en stressbestendig. In de persoonlijke omgang is hij vrijwel altijd vrolijk en sociaal. In zijn vrije tijd is hij graag bezig met zijn gezin, muziek, zijn band en speelt hij fanatiek badminton. Een gezond lijf is immers een voorwaarde voor een gezonde geest!

Functie

Ondersteuner
Verkoper

Kennisgebieden

Desktop virtualization
System security
Servicedesk
IT Infrastructure
Service management
Networking
Device Management

Vaardigheden

Methoden

Certificaten


Xiphos Staffing B.V.

Hilversum
Marathon 11E
1213PG

Neem contact op