Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Systeembeheer-projectlead-technisch consultant

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Lattrop-Breklenkamp
Spinweb Professional
42 jaar

Als stressbestendige en klachtgerichte automatiseerder met hoog analytisch vermogen en 21 jaar ervaring in de ICT is Onze ICT professional inzetbaar als technisch consultant, system engineer, systeemarchitect of projectleider. Hij is enthousiast, resultaatgericht en een teamplayer. Door zijn no-nonsense instelling denk hij in oplossingen en niet in problemen.

 

Mede door de combinatie van de communicatieve vaardigheden, brede expertise en ruime ervaring met complexe infrastructuren is het adviseren en informeren van het IT management een uitdaging voor Onze ICT professional . Daarin weet hij altijd een passende oplossing te bedenken waarin het doel van de klant centraal staat.

Als zelfstandige of in teamverband weet Onze ICT professional ontwerpen te maken voor aanpassingen in bestaande of nieuw te bouwen infrastructuren. Ook het presenteren en implementeren van de plannen is een uitstekend kenmerk van Onze ICT professional .

Functie

Kennisgebieden

Desktop virtualization
MDM
System security
Servicedesk
Device Management
Cybersecurity
Networking
Accessmanagement

Vaardigheden

Web services

Methoden

Software Development Process
Beheer

Certificaten

Persoonlijke eigenschappen

Conceptueel denken
Analytisch vermogen

Expro-it

Hengelo
Demmersweg 66
7556 BN

Neem contact op