Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Ervaren Servicedesk medewerker die hard werkt!

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Rotterdam
Spinweb Professional
25 jaar

Ik, Onze ICT professional , kan mijzelf omschrijven als een rustige, leergierige en gedreven jongen die, al vanaf jongs af aan, de ICT interessant vind. Ik wil mij graag verder ontwikkelen door het uitvoeren van verschillende opdrachten en het behalen van certificaten om zo mijn kennis en ervaring te verdiepen en te verbreden. Mijn uiteindelijk doel is om Cloud Engineer te worden.
Ik krijg veel voldoening als ik concrete oplossingen aan gebruikers kan bieden, waardoor zij verder met hun werk kunnen. In mijn werk heb ik veel persoonlijk contact met (eind) gebruikers, hierdoor zijn mijn sociale vaardigheden sterk ontwikkelt.

Binnen mijn werk durf ik initiatief te nemen en denk ik graag mee in het team of organisatie. Door mijn ambitie in de ICT heb ik veel ervaring binnen servicegerichte afdelingen op zowel 1e als 2e lijn support. Naast mijn passie voor ICT hou ik van sporten en ben ik vaak in het zwembad te vinden.

Functie

Starter
Teamleider

Kennisgebieden

Servicedesk
System security

Vaardigheden

Web services

Methoden

Certificaten

Certificeringen Cisco

Xiphos Staffing B.V.

Hilversum
Marathon 11E
1213PG

Neem contact op