Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Netwerkbeheerder / Netwerk engineer / Netwerkspecialist (CCNP)

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Rotterdam
Spinweb Professional
32 jaar

Izaäk is een leergierige en gedreven netwerk engineer met een grote passie voor de techniek. De afgelopen jaren heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan bij o.a. KPN en HMSHost. Hier was hij verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud, troubleshooten en vernieuwen/uitrollen van netwerken voor o.a. het product KPN ONE en Corporate internet voor de zakelijke markt. Izaäk is CCNP gecertificeerd. Onze ICT professional heeft tevens ook ervaring met het schrijven en documenteren en is klantgericht en een doorzetter. Ook heeft hij altijd in teamverband gewerkt als teamplayer en communicatief sterk zowel in het Nederlands als in het Engels. 

Met ruim 3,5 jaar ervaring bij KPN als netwerk beheerder van het KPN ONE netwerk (op de zakelijke markt), heb ik veel ervaring opgedaan met vendoren als onder andere Cisco (Cisco1841, Cisco 2901, Cisco 897VA, Cisco ASR920, Cisco ISR4331, Cisco Meraki en Cisco ASA), Huawei (voornamelijk Huawei ar169egw) en Alcatel (OS6250). Mijn werkzaamheden bestonden uit beheer en change processen, migratie trajecten en voor aantal klanten beheerden we het LAN/WLAN met o.a. Cisco Meraki. Ook het opleveren van Site-to-Site VPN verbindingen (Corporate Internet) was een dagelijkse taak. Verder heb ik ervaring met PRTG als monitorings software.

Functie

Verkoper

Kennisgebieden

System security
Servicedesk
Commerce
ISE

Vaardigheden

Certificaten


Quality Consulting

Capelle aan den ijssel
Barbizonlaan 45a
2908ME

Neem contact op