Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Systeembeheerder / Teamleider

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Almere
Spinweb Professional
37 jaar

Toen Onze ICT professional voor het eerst een 486DX in zijn handen kreeg wist hij al direct dat hij met computers wilde gaan werken. Hij begon zelf computers te gaan bouwen en is (vanzelfsprekend) een ICT-opleidinggedaan.Na het afronden van zijn opleiding is Onze ICT professional ervaring op gaan doen en heeft hij zichzelf verder ontwikkeld door het behalen van certificaten.

In de loop der jaren heeft Onze ICT professional zichzelf ontplooid als sterke allroundbeheerder en merkt hij dat hij energie krijgt van het helpen van mensen met IT gerelateerde problemen. Zijn ambitie heeft Onze ICT professional tot nog toe ver gebracht, ook al staat hij nog steeds graag in de klei, het leiden van een team professionals vindt hij het meest fantastisch om te mogen doen.

Oplossingsgericht, behulpzaam en accuraat zijn eigenschappen waarmee Onze ICT professional zichzelf onderscheid en die hij graag meebrengt om een meerwaarde te leveren voor het bedrijf. Met zijn vriendelijk karakter en sterke communicatieve vaardigheden is hij een sociale teamplayer.

Functie

Teamleider

Kennisgebieden

Servicedesk
System security
Contract management

Vaardigheden

Algemeen

Certificaten

Certificeringen Oracle
Certificeringen Cisco

The Solutionz Group

Utrecht
Savannahweg 60
3542 AW

Neem contact op