Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Junior Data Scientist

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Beuningen
Spinweb Professional
25 jaar

De afgelopen jaren heeft Onze ICT professional bio-informatica gestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens de opleiding heeft hij twee keer stagegelopen bij Hendrix Genetics. Omdat hij het data gedeelte van de opleiding het meest interessant vond, heeft hij voor beide stages een opdracht in die richting gekozen.

Tijdens de eerste stage heeft Onze ICT professional een Machine Learning model ontwikkeld dat op basis van bepaalde variabelen (stukjes DNA) de fokwaarde van een dier kan voorspellen. Deze fokwaarde geeft aan in hoeverre een dier genetisch gezien geschikt is om mee verder te fokken. Het Machine Learning model is geschreven in R. De belangrijkste package die gebruikt is bij deze opdracht is de package ‘H2O’. Dit is een package waarmee verschillende Machine Learning technieken gebruikt, en met elkaar vergeleken kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan GBM (Gradient Boosting Machine), GLM (Generalized Linear Model) en DL (Deep Learning).

Tijdens de tweede stage maakte Onze ICT professional onderdeel uit van een team dat een applicatie heeft ontwikkeld waarmee het tellen van foreleitjes geautomatiseerd kan worden. Het tellen van die eitjes was een tijdrovend onderdeel van het onderzoek naar de vruchtbaarheid van forellen. De applicatie heeft dit proces (het verzamelen van data) kunnen versnellen. Waar de eitjes eerst handmatig geteld werden, kan de gebruiker nu een foto maken van een plaat met foreleitjes, waarna de applicatie het aantal eitjes op de plaat vrij nauwkeurig retourneert. Tijdens deze opdracht heeft Onze ICT professional ervaring opgedaan met het bouwen van een Artificial Intelligence model in Custom Vision, en het koppelen van dit model aan een in Android Studio gemaakte mobiele applicatie.

Afgelopen zomer heeft Onze ICT professional zijn diploma voor de Bacheloropleiding bio-informatica ontvangen. Hij staat te popelen om zijn opgedane kennis en ervaring nu in de praktijk toe te gaan passen.

Onze ICT professional is tevens Microsoft Azure gecertificeerd en nu bezig met het Data Science certificeringstraject binnen Microsoft Azure.

Kennissamenvatting:

Android Studio 3.6.2, Custom Vision, Postman 7.23.0, R 4.0.3, Machine Learning, Artificial Intelligence, GBM, GLM, DL, Microsoft Azure

Certificeringen:

AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals

Functie

Kennisgebieden

Development

Vaardigheden

Software

Red Data Consultancy B.V.

Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH

Neem contact op