Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Systeembeheerder

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Utrecht
Spinweb Professional
31 jaar

Beste collega,

Onze eigen medewerker Onze ICT professional komt beschikbaar. Onze ICT professional is een enthousiaste Windows Systeembeheerder. Hij heeft ervaring als beheerder opgedaan binnen verschillende omgevingen zoals Steinweg, Fujitsu, Boskalis, Evides, Gemeente Almere, Gemeente Groningen, Havenbedrijf Rotterdam, Openbaar Ministerie, Provincie Noord-Holland en RDW.

Onze ICT professional kreeg door zijn enthousiasme en ambitie al snel de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen als systeembeheerder. HIj is communicatief zeer vaardig, vriendelijk, toont initiatief, is flexibel en heeft een dienstverlenende instelling. Door zijn achtergrond denkt hij ook aan kostenbesparing en het efficiënter inrichten van processen. Nieuwe technieken maakt hij zich snel eigen en is oplossingsgericht. Onze ICT professional is een teamplayer die gelooft in het “samen doen” en met elkaar resultaat neerzetten.

Naam: Onze ICT professional
Woonplaats: Utrecht
Beschikbaar: per 1-5-2021, in goed overleg ook eerder beschikbaar
Uren per week: 40 uur per week
Tarief: € 59 (op basis van 40 uur per week)
Certificaten: o.a. AZ-104 Azure Administrator, MCSE Productivity, MCSA Windows Server 2016, Microsoft 365 Certified (MS 300 + MS 301), MCSA Office 365, MCSA Windows 10, ITIL

Heb je een leuke opdracht voor Onze ICT professional ? Dan hoor ik het graag!

 

Met vriendelijke groet,

Ilona van Haeften

T2 Automatiseringsdiensten B.V.
Mobiel: 06-20945797
Email: ivanhaeften@t2.nl
Internet: www.t2.nl

Functie

Kennisgebieden

IT Infrastructure
MDM
EAS
Networking

Vaardigheden

Web services

Methoden

Beheer

Certificaten


T2 Automatiseringsdiensten B.V.

Amstelveen
Fokkerlaan 23
1185 JA

Neem contact op