Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Netwerk Engineer, Netwerk Specialist

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Groningen
Spinweb Professional
40 jaar

Onze ICT professional is een zeer ervaren netwerk engineer met ruim 10 jaar ervaring binnen grote organisaties. Onze ICT professional is CCNP, CCDP, CCNA Security en NSE4 (Fortinet) gecertificeerd en heeft zijn werkervaring opgedaan bij bedrijven, zoals Gemeente Groningen, Avebe, Giant en de Universiteit van Groningen.

Onze ICT professional is dus een echte CISCO / HP / Fortigate engineer, maar maakt zich nieuwe technieken ook snel eigen. Hij is zeer bekwaam als het gaat om netwerk- beheer, ontwerp en ‘troubleshooting’. Zijn werkveld vindt voornamelijk plaats in de datacenters van zijn klanten. Onze ICT professional is iemand met veel hands-on ervaring i.r.t. Cisco, Fortigate & Checkpoint firewalls, maar ook diverse wireless netwerken.

Voor Onze ICT professional ligt de uitdaging in het creëren van oplossingen in het domein van netwerkinfrastructuur en security. Hij streeft daarbij naar meerwaarde door middel van eenvoud in technisch complexe omgevingen. Op de werkvloer onderscheidt hij zich als flexibele professional met oog voor detail, die zowel zelfstandig als in multidisciplinair teamverband goed kan functioneren. Onze ICT professional heeft ervaring opgedaan binnen uiteenlopende sectoren, van industrie tot non-profit en overheidsorganisaties.

Functie

Teamleider
Coördinator

Kennisgebieden

Consulting
Servicedesk
System security
ISE
IT Infrastructure

Vaardigheden

Methoden

Software Development Process

Certificaten

Certificeringen Microsoft
VMware Inc

Ventus

Rijswijk
Laan van Oversteen 2
2289 CX

Neem contact op