Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Data Analist

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Best
Spinweb Professional
leeftijd onbekend

Noem hem een nerd, noem hem een genie, binnen Onze ICT professional noemen we hem onze Einstein. Onze ICT professional is onze briljante Data- Analist en -Scientist met een BSc-, MSc.- en PhD titel van de Groningse Rijksuniversiteit op zak. En in diezelfde zak zit ook nog eens zo’n 10 jaar nationale en internationale ervaring. Onze ICT professional heeft zijn sporen verdiend binnen zorg-gerelateerde instellingen; zo heeft hij diverse complexe opdrachten en projecten vervuld binnen de Nederlandse Zorgautoriteit, Universitair Kinderziekenhuis Basel en het UMCG.

Waar Onze ICT professional net iets enthousiaster van door zijn koffie gaat roeren (zwart, met een beetje suiker; dan heb je die inside-info alvast) is: problemen onderzoeken. Als hij die vervolgens dan ook zonder al teveel poespas aan zijn collega’s uit kan leggen, dan is zijn dag helemaal gemaakt.


Maar waar komt die liefde voor dit vak nou vandaan? Nou, Onze ICT professional is eigenlijk gewoon heel nieuwsgierig. Dat is ook één van de redenen waarom hij ook na zijn studie zijn kennis nog verder heeft uitgebreid door verschillende cursussen te volgen. Inmiddels moge duidelijk zijn: nieuwsgierig Aagje is een understatement. Deze nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat hij niet alleen supergoed is in zijn werk als Data-Analist en – Scientist, maar dat hij ook nog eens echte oldschool passie voor het vak heeft. En dat is een gouden combinatie, weten wij uit ervaring.

Last but not least gooien we er toch nog wat vakjargon tegenaan; naast het MS Office pakket kent Onze ICT professional ook van Matlab, Python, C, R, SPSS, STATA en Tableau de hoed en de rand. Voor SSIS, SQL, Oracle en IBM Cognos draait hij ook zijn hand niet voor om.

Er gaat niets boven Groningen, maar in dit geval gaat er ook niets boven Onze ICT professional .

Functie

Kennisgebieden

Data en Informatie
Project Management

Vaardigheden

Methoden

Software Development Process

Hire.nl

Huizen
IJsselmeerstraat 314
1271 GE

Neem contact op