Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Systeembeheerder

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Noordwijk
Spinweb Professional
leeftijd onbekend

Onze ICT professional is jong en zeer gemotiveerd om zichzelf verder te ontwikkelen binnen in de IT. Hij is loyaal, leergierig, flexibel en past zichzelf heel snel aan de werkomgeving. Daarnaast is Onze ICT professional verantwoordelijk geweest voor het inrichten van Microsoft Azure, Microsoft 365 en Intune, maar ook het onderhouden van het netwerk en diverse omgevingen als Citrix, VMware en Windows Server. Hij heeft netwerken volledig aangepast en naar de huidige normen en standaard gebracht, alsmede de beveiliging op niveau gebracht. Hierbij was hij ook verantwoordelijk voor de documentatie ervan.

Laat ik in ieder geval vooropstellen dat dit een jonge maar ambitieuze Systeembeheerder is met een gedegen netwerkkennis. Die zelfstandig erg goed zijn werk kan doen, maar ook in teamverband zijn bijdrage meer dan levert!

Functie

Kennisgebieden

System security

Vaardigheden

Web services

The Solutionz Group

Utrecht
Savannahweg 60
3542 AW

Neem contact op