Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Sr. Servicedesk medewerker

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Den Haag
Spinweb Professional
44 jaar

Mike werkt al sinds 1995 in diverse rollen in de IT. Het liefst in de gebruikersondersteuning. Hij kan goed luisteren, is sociaal en weet met zijn ervaring de juiste vragen te stellen en zo snel tot de kern te komen. Servicebalie of telefonisch op 1e/2e lijn, Mike wil graag de klant/gebruikers helpen. Dat geeft hem energie. Hij is gewend hoge aantallen calls te verwerken. Mike krijg je niet snel gek.

Hij heeft inmiddels een zeer goede technische kennis opgebouwd, maar ook het ITIL proces en ondersteunende tooling, zoals met Topdesk zorgen dat hij snel op stoom is in een nieuwe omgeving.

Certificeringen:

MCDST, Windows XP gecertificeerd
ITIL Foundation
MCSA
CompTIA A+
CompTIA Netwerk+

Kennissamenvatting:

ITIL  // MS Windows XX  //  MS Office  (Excel, Word, Outlook, PowerPoint // MS Office 365 (MS Office inclusief SharePoint) // MS Teams //  Active Directory  //  Remote Beheer  //  Citrix (Mobikey)  // WiFi  // Routers  //  IPhone //  Android  // Topdesk  // HP Servicedesk

Functie

Kennisgebieden

Desktop virtualization
MDM
Servicedesk
Knowledge Management
Device Management

Vaardigheden

Development
Web services

Methoden

Software Development Process

Certificaten


Red Data Consultancy B.V.

Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH

Neem contact op