Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Security Consultant

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Gouderak
Spinweb Professional
59 jaar

Onze ICT professional heeft ruim 30 jaar ervaring als professional in de ICT, waarvan 25 jaar IT Security gerelateerd op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Hij heeft nationaal en internationaal werkzaamheden uitgevoerd als IT Security Consultant, Information Security Officer, adviseur privacy, teamleider en IT Security Trainer (White Team).

Zijn brede kennis en ervaring worden bevestigd door verschillende certificeringen waaronder CISSP, SSCP, CISM, CRISC en CIPM. Werkgevers en collega’s omschrijven Onze ICT professional als een rustige professional met de eigenschappen integer, verantwoordelijk, klantgericht, vindingrijk en flexibel. Hij staat voor zijn oplossing en is ook bereidt deze in detail te specificeren, waarbij ook rekening wordt gehouden met het menselijk aspect. Hierbij vindt hij het belangrijk dat de details en inhoud daadwerkelijk ergens toe bijdragen. Hij functioneert dus prima op elk vlak binnen de organisatie en weet tussen de verschillende levels vertaalslagen te maken en deze in heldere taal uit te leggen.

Functie

Teamleider
Trainer

Kennisgebieden

ISMS
Managed services
Cybersecurity
System security
GDPR (AVG)
Riskmanagement
IcM
Servicedesk
Insurance

Vaardigheden

Methoden

Beheer

Certificaten

Certificeringen Cisco

Ventus

Rijswijk
Laan van Oversteen 2
2289 CX

Neem contact op