Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Python Developer

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Amsterdam
Spinweb Professional
leeftijd onbekend

Onze ICT professional is een gedreven Python ontwikkelaar met een achtergrond in data science en (bedrijfs)- economie. Per begin 2021 is Onze ICT professional in dienst van Ilionx.

 

Voor die tijd heeft Onze ICT professional de rol van Data Scientist vervuld bij diverse werkgevers, onder andere in de overheidssector en op het vakgebied van auditing. Hier heeft hij gevarieerde technische kennis opgedaan, waaronder de programmeertaal Python.  

 

Van 2012 tot 2015 heeft hij een WO bacheloropleiding gevolgd in economie en bedrijfseconomie, met een verdere verbreding naar econometrie in het jaar 2016. Vanuit de wens naar een praktische opleiding met een sterk softwarecomponent heeft hij aansluitend een WO-master in Data Science & Entrepreneurship afgerond. Hij is afgestudeerd op het gebied van tekstanalyse en classificatie van korte teksten door het toepassen van deep learning.

 

Onze ICT professional is een enthousiaste, sportieve en vriendelijke professional die tot praktische oplossingen komt. Zijn gedrevenheid en flexibiliteit maakt dat hij zichzelf snel processen eigen kan maken, waardoor hij goed in te passen is in een brede set aan organisaties. Hij is analytisch sterk en kan goed doorgronden wat er nodig is om een product tot een succes te maken.

 

Functie

Kennisgebieden

Development
Consulting
GIS

Vaardigheden

Middleware

Methoden

Software Development Process

Ilionx

Amsterdam
Hogehilweg 24
1101 CB

Neem contact op