Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Systeembeheerder

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Amersfoort
Spinweb Professional
33 jaar

Loyaal, leergierig, gedreven en klantgericht zijn woorden die mij goed omschrijven. Mijn affiniteit met ICT stelt mij in staat om me snel aan te passen aan nieuwe systemen. Ik ben breed inzetbaar en kenmerk ik mezelf door een grote gedrevenheid richting opdrachtgever en eindgebruiker. Tenslotte heb ik een sterke wil om mij hierin te blijven doorontwikkelen.

 

Mijn brede ervaring heb ik opgedaan in alle aspecten van de ICT dienstverlening: als technisch specialist en deel uitmakend van de servicedesk weet ik goed met gebruikers om te gaan en de bijbehorende processen in te vullen. Ook het functionele beheer heb ik leren kennen en daarmee heb ik de applicatieve kant van het ICT landschap beter leren kennen om vervolgens als systeembeheerder vanuit de techniek het geheel van ICT technieken en -processen als één geïntegreerd geheel te beschouwen. Daarbij heb ik niet alleen de werkplekomgeving (VDI en fysiek) maar ook de (veelal Microsoft en VMware gebaseerde) back-end in het datacenter onder mijn hoede gehad, maar ook de transitie naar de cloud en de daarmee gepaard gaande technieken als Office 365 en Azure.

Functie

Ondersteuner

Kennisgebieden

Desktop virtualization
Servicedesk
Managed services
Service management
Insurance

Vaardigheden

Web services

Methoden

Software Development Process
LEAN

Certificaten


Andarr B.V.

Utrecht
Orteliuslaan 855
3528 BE

Neem contact op