Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Senior Support / jr. System Engineer communicatief zeer vaardig (div. certificaten MCSA, M365, Azure)

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Nootdorp
Spinweb Professional
35 jaar

Onze ICT professional is het beste te omschrijven als altijd een luisterend oor, klantvriendelijk, flexibel en een resultaatgerichte instelling. Hij houdt van uitdagingen, durft initiatief te nemen en denkt graag mee met het team of organisatie.

Naast zijn goede communicatieve vaardigheden, heeft hij ook een goed technisch inzicht. Eén van Onze ICT professional zijn sterke punten is, luisteren naar de wensen van de klant en deze dan te vertalen naar wat technisch nodig is. Hij heeft veel ervaring op het gebied van 1e en 2e lijn support en is bekend met de uitvoering en begeleiding van migratieprojecten en van hard- en software voor kleinere werkplekomgevingen.

Onze ICT professional heeft verschillende certificeringen zoals AZ-900, MCSA Microsoft 365, MCSA Windows 10 MCSA Windows 2012 en heeft recent zijn AZ-104 behaald.

Functie

Beheerder
Ondersteuner

Kennisgebieden

Desktop virtualization
System security
Insurance

Vaardigheden

Algemeen

Methoden

Software Development Process

Certificaten


Xiphos Staffing B.V.

Hilversum
Marathon 11E
1213PG

Neem contact op