Uw netwerk voor succesvol detacheren!

CIPP/E & DPO | AVG (GDPR) | Integer | Professional | Empathetic | Involved | Entrepreneur | Social

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Heinenoord
Spinweb Professional
53 jaar

Ik heb in de jaren veel ervaring mogen opdoen in verschillende vakgebieden en branches. Gestart als verkoper, doorgegroeid tot accountmanager en tegenwoordig meer actief op organisatorisch vlak. In mijn werk altijd oog voor het gehele proces van het product of de dienst. Hierbij aandacht voor compliance, de organisatie, beleid en werksfeer. Integriteit, eerlijkheid en openheid staan bij mij hoog in het vaandel en vormen hierin een goede basis. Ik zoek altijd naar die verbinding, Onze ICT professional overtuigd dat dit op meerdere vlakken bijdraagt.

Ik blijf graag leren. Zo heb ik recentelijk twee opleidingen gevolgd rondom de privacywetgeving en de implementatie hiervan, ik kan op dit vlak goed mijn kennis en ervaring inzetten. Een goede aanpak op dit vlak kan een onderneming meer brengen dan alleen het voldoen aan de wetgeving (compliance). Voordelen zijn bijvoorbeeld een verbeterde communicatie (in- en extern), beter inzicht in bedrijfsrisico’s, optimalisatie van processen en natuurlijk meer transparantie wat veelal meer vertrouwen geeft aan collega’s en klanten.

Een rol die ik dan ook het liefste inneem is die van ‘spin in het web’. Ik wil mijzelf inzetten binnen een functie waar raakvlakken zijn met het gehele proces. Denk aan functies zoals die van Privacy Officer, Officemanager of Vertrouwenspersoon.

Functie

Recruiter

Kennisgebieden

Social media
GDPR (AVG)

Vaardigheden

Development
Environments (systems)
Hardware
Software

Business Coaching & Consultancy

Heinenoord
Dokter de Vliegerstraat 15
3274 NG

Neem contact op