Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Senior systeembeheerder

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Leiden
Spinweb Professional
58 jaar

Onze ICT professional heeft ruim 20 jaar ervaring als senior ICT beheerder in grote omgevingen zoals ING, Rabobank en Ministerie van Defensie. Hij heeft certificaten behaald van o.a. MCSE, MCSA, Exchange, Veritas Enterprise Vault en Microsoft 365. Tevens heeft hij diverse trainingen gevolgd o.a. Windows Server 2019 Hybrid and Azure IaaS, Windows Server 2019 Administration en Powershell.  

Hij heeft uitgebreide ervaring met het inrichten en beheren van Exchange/Office365 en Windows. De afgelopen 6 jaar heeft Onze ICT professional bij de ING gewerkt daar heeft hij onder andere 45.000 gebruikers archieven naar de mailbox gemigreerd, diverse gebruikers archieven vanuit diverse landen met Transvault gemigreerd naar on-prem Exchange en een implementatie gedaan van Office 365. Tevens is Onze ICT professional expert voor Veritas Enterprise Vault.

Onze ICT professional functioneert uitsekend zowel zelfstandig als in teamverband. Hij is sterk gemotiveerd en kan goed prioriteiten stellen. Zijn geduldige, rustige en betrouwbare persoonlijkheid werken in zijn voordeel bij projecten met een strakke deadline en bevorderen de sfeer in een team. Hij is prima in staat om technisch ingewikkelde zaken simpel en duidelijk uit te leggen.

Naam: Onze ICT professional
Woonplaats: Leiden
Beschikbaar: per direct
Uren: 40 uur per week


Heb je een leuke opdracht voor Onze ICT professional ? Aarzel dan niet en neem snel contact met mij op.

 

Met vriendelijke groet,

Ilona van Haeften
T2 Automatiseringsdiensten B.V.
Mobiel: 06-20945797
Email: ivanhaeften@t2.nl
Internet: www.t2.nl

Functie

Teamleider

Kennisgebieden

Servicedesk
Commerce
System security

Vaardigheden

Methoden

Beheer

Certificaten


T2 Automatiseringsdiensten B.V.

Amstelveen
Fokkerlaan 23
1185 JA

Neem contact op