Uw netwerk voor succesvol detacheren!

(senior) Tester

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


omgeving Utrecht
Spinweb Professional
leeftijd onbekend

Onze ICT professional is een ervaren, oplossingsgerichte en doelgerichte test engineer met een hoge dosis van nieuwsgierigheid naar de techniek. Onze ICT professional is geboren in Maleisië en woont sinds 2007 in Nederland. Na het behalen van zijn Bachelor in Informatie Technologie aan de Multimedia University van Maleisië heeft hij in 2008 zijn HBO Bedrijfskundige Informatica behaald aan de Saxion Hogeschool. Onze ICT professional is communicatief erg vaardig en kan zich in het Nederlands zeer goed uitdrukken. 

In de afgelopen jaren heeft Onze ICT professional vanaf 2008 werkervaring opgedaan in de rollen testspecialist, testconsultant, testcoördinatoor en testautomatiseerder in verschillende branches. Onze ICT professional is in 2013 gecertificeerd als Certified Agile Tester  en heeft in meerdere Agile en DevOps projecten gewerkt onder andere bij Aegon (SAFe Agile en Microsoft Azure), 4Net Interactive (Agile Scrum en Microsoft Azure), Wehkamp en TenneT. Onze ICT professional is als Scrum Master gecertificeerd in 2012 en heeft bij TenneT de rol als Scrum Master vervuld. Daarmee heeft Onze ICT professional meer dan zes jaar ervaring met Agile en Scrum software development. Daarnaast heeft Onze ICT professional risk-based testen (RBT) ervaring opgebouwd in bijna alle testopdrachten waarin de opgestelde testspecificaties waren bedoeld om zo veel mogelijk risico’s af te dekken. Bij 4Net en KPN was Onze ICT professional verantwoordelijk om de PRA van de geteste applicatie te maken. 

Onze ICT professional heeft meer dan tien jaar ervaring met het uitvoeren en opzetten van technische testen, testautomatisering (via de Belastingdienst, TenneT etc.), ketentesten, functionele acceptatie- en integratietesten (via KPN, BD Kiestra, etc.). Onze ICT professional heeft bij 4Net Interactive en Aegon ervaring opgedaan met Jira en Confluence. Bij 4Net heeft Onze ICT professional de testomgeving binnen Jira ingericht met behulp van de koppeling aan TestRail en daarmee het bevindingenbeheer voor de verschillende Scrum teams bevorderd.

De drive om te leren kenmerkt Daniel; hij leert graag, maar deelt zijn kennis ook goed met anderen. Samenwerken vindt hij iets vanzelfsprekends en hij is in staat om anderen te betrekken door zijn proactieve houding. Dit maakt hem uitermate geschikt voor het werken in Agile en DevOps projecten.

Competenties : Analytisch, Communicatief, Doorzetter, Doelgericht, Enthousiast,                      Gestructureerd, Nauwkeurig, Toegewijd, Planning, Coördineren

Functie

Coördinator
Tester
Consultant
Ondersteuner

Kennisgebieden

Workflow
Development
Middleware
System security
CPU scheduler

Vaardigheden

Methoden

LEAN
Beheer

Certificaten

Certificeringen Oracle
ISEB

BrainCap ICT professionals BV

Wormer
Veerdijk 40L
1531 MS

Neem contact op