Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Solution Architect / Technisch projectleider / Technisch consultant

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Zaandam
Spinweb Professional
48 jaar

Ik ben een breed inzetbare technisch consultant/Solution Architect. Vanuit mijn ervaring in diverse functies ben ik in staat op verschillende niveaus mee te denken bij de inrichting van ICT systemen: van (systeem-)beheer tot projectleider en van tester tot teamleider.

Mijn technische interesses liggen primair datacenter- en cloud infrastructuur, het beschikbaar stellen van de applicatieve laag en de centrale inrichting die daarbij hoort. Ik opereer graag in een omgeving waarin complexe migraties of transities spelen. Mijn ervaring omvat de diverse producten van de marktleiders Microsoft, VMware en Citrix. Waarbij ik mij vooral heb verdiept in de backend van hun oplossingen door het bouwen van nieuwe omgevingen en migraties van datacenter infrastructuren naar Azure & AWS cloud oplossingen.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe oplossingen en technieken die werkelijk een bijdrage leveren aan efficiëntie en transparantie voor de klant. Opdrachten waarbij nog veel uitzoekwerk gedaan moet worden, maar ook een vertaalslag gemaakt moet worden naar wat dit in de praktijk betekent, breng ik tot tastbare resultaten. Ik ben hierin eerder praktisch dan theoretisch g Onze ICT professional ht. Aan de knoppen zitten en meedenken met de uitvoerders en beheerders, prikkelt mij om het team dichter bij elkaar te brengen en me nog beter in te leven in de dagelijkse uitdagingen die een ieder heeft. Door mijn hands-on en pragmatische aanpak en mijn geloof in transparantie door documentatie, kan ik infrastructuren bouwen en vervolgens beschrijven in praktische doelg Onze ICT professional hte documenten. Indien er mogelijkheden zijn voor het vergroten van de effectiviteit of efficiëntie van een ICT oplossing kom ik met realistische voorstellen.

Functie

Tester
Teamleider

Kennisgebieden

Desktop virtualization
Cybersecurity
Data en Informatie
Patch Management
System security
Servicedesk
Networking
HCI
Other

Vaardigheden

Netwerken
Development

Methoden

Design Patterns
Beheer

Certificaten

VMware Inc

Andarr B.V.

Utrecht
Orteliuslaan 855
3528 BE

Neem contact op