Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Network engineer / Netwerkbeheerder

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Schiedam
Spinweb Professional
27 jaar

Na mijn HBO wilde ik graag verder in de netwerktechnologie. Bij Nationale Nederlanden heb ik daartoe een viertal jaar als engineer op de afdeling netwerkbeheer gewerkt. Daarna was ik toe aan de volgende stap: verbreding van mijn skills in de consultancy waarbij ik niet alleen technisch, maar ook op vaardigheden wordt uitgedaagd de volgende ontwikkelstap te nemen. Ik zoek daarin zowel verdieping in de (netwerk-)techniek als verbreding van mijn kennis richting het hele ICT landschap. Mijn leergierigheid is onmisbaar in de snel ontwikkelende wereld van IT. Nieuwe processen en technieken doorgrond ik snel om ze vervolgens in mijn werk toe te passen. Ik zou graag een flinke bijdrage leveren in het beveiligen van ICT infra in brede zin en netwerktechniek in het bijzonder.

Ik werk secuur en tracht fouten zoveel mogelijk te vermijden. Als perfectionist tracht ik dan ook alle details in het oog te houden en ondertussen netjes en overzichtelijk te werken. Ik probeer een optredend probleem snel op een duidelijke manier in kaart te krijgen en eenduidig te beschrijven, waarbij ik vooral focus op het scheiden van de hoofd- en bijzaken. Tenslotte voel ik veel verantwoordelijkheid voor mijn werk en dat van mijn team, ik rond mijn taken dan ook graag vlot en naar behoren af.

Vanuit mijn ervaring bij NN heb ik geleerd zowel zelfstandig als in een team te functioneren, heb ik een behoorlijke doortimmerde kennis van het beheren van computer netwerken en alle daarvan afhankelijke componenten en heb ik geleerd zowel in beheer als in projecten te functioneren.

In mijn vrije tijd ben ik ook geïnteresseerd in technologie & gadgets, kijk ik graag films en blijf ik gezond door te sporten (fitness).

Functie

Starter

Kennisgebieden

Networking
Servicedesk
System security
ISE
Development
Vulnerability management
Patch Management
PKI

Vaardigheden

Methoden

Software Development Process
Beheer

Certificaten

Certificeringen Cisco

Andarr B.V.

Utrecht
Orteliuslaan 855
3528 BE

Neem contact op