Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Oracle Ontwikkelaar

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


regio meppel
Spinweb Professional
56 jaar

Laatste activiteit:

Werkzaamheden / verantwoordelijkheden

Het ontwikkelen van Apex applicaties op een scrum/agile manier in het mestdomein.

In een klein Agile team was ik medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van het zaaksysteem OVD (Ontheffing Vergunningen Digitaal)  waarin diverse regelingen haar zaken afwikkelen en het systeem GVG (Generieke VoorzieninG) waarin o.a. de autorisatie en procesinrichting voor de zaakafwikkeling kunnen worden gedefinieerd en vastgelegd.

Een bijzonder traject was de implementatie van de regeling FRED (Fosfaat Reductie) binnen OVD waarbij snelheid en flexibiliteit vereist waren om de snel wisselende implementatie van de wet (fosfaatreductie en fosfaatrechten) te kunnen verwerken. Verder heb ik gewerkt aan REG (Registratie applicatie) om het resultaat van de zaakafwikkeling in OVD in weg te kunnen schrijven. Tijdens het gehele ontwikkeltraject was een nauwe samenwerking met de klant noodzakelijk om hun wensen/vereisten te inventariseren. Met het geven van demo’s werd tussentijds het technisch gerealiseerde product voorgelegd aan eindgebruikers ter beoordeling.

Daarna ben ik in een ander team gestart met de herbouw in APEX5 van de verouderde access applicatie RMA. De nieuwe applicatie RMB wordt gebruikt door Vergunningen en Handhaving en NVWA om de regelgeving op het gebied van Mestbeleid te ondersteunen. Het bijzondere van deze applicatie is dat de invoerschermen zijn gebaseerd op object types/methods en dat de functionaliteit van het menu javascript gestuurd is. De genoemde applicaties zijn inmiddels gemigreerd naar APEX18.

Momenteel ben ik lid van het beheerteam dat deze applicaties onderhoudt.

 

Functie

Kennisgebieden

Project Management
Process Modeling
Data en Informatie
Systems engineering 

Vaardigheden

Web services
Hardware

Methoden

Testing

Certificaten

Certificeringen Oracle

Desyde B.V.

Maarn
Amersfoortseweg 24E
3951LB

Neem contact op