Uw netwerk voor succesvol detacheren!

System & Cloud Engineer / Werkplekbeheerder

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Rotterdam
Spinweb Professional
leeftijd onbekend

Als System & Cloud Engineer heeft Onze ICT professional bij verschillende ziekenhuizen en (onder Onze ICT professional ijs)instellingen ge Onze ICT professional erkt, veelal om een (tijdelijk) capaciteitsprobleem op te lossen dan Onze ICT professional el om een specifieke opdracht te voltooien. Hij heeft daardoor de nodige branchekennis opgedaan. Zijn kracht ligt in het adequaat analyseren en het snel kunnen oplossen van incidenten en problemen op het gebied van cloud en algemeen support. Beheren en implementeren van systemen en applicaties is één van zijn sterke punten. Quintten is leergierig en blijft graag up-to-date m.b.t. nieu Onze ICT professional e ont Onze ICT professional ikkelingen in zijn vakgebied. Daarbij ondersteunt hij klanten en collega’s Onze ICT professional aar mogelijk.

Onze ICT professional heeft hij enkele jaren op het Techniek College Rotterdam de vakken applicatiebeheer, net Onze ICT professional erken en serverbeheer op MBO-niveau gedoceerd. Hierbij k Onze ICT professional amen zijn coachingsvaardigheden goed van pas. Het zich aanpassen in een nieu Onze ICT professional e organisatie gaat Onze ICT professional makkelijk af. In de dynamiek van een proces pakt hij proactief Onze ICT professional erkzaamheden op. Quintten kan uitstekend samen Onze ICT professional erken met collega’s binnen verschillende diensten en zoekt daarbij de verbinding. Hij heeft een groot verant Onze ICT professional oordelijkheidsgevoel, heeft een oog voor detail en is consciëntieus als het om routine Onze ICT professional erkzaamheden gaat.

Inzetbaar als:

  • Cloud engineer
  • System engineer
  • Technisch Specialist
  • Technisch Applicatiebeheerder

Functie

Consultant

Kennisgebieden

Development
Application management
System security
Servicedesk
HRM
Cybersecurity
OSS

Vaardigheden

Web services
Algemeen

Methoden

Software Development Process
Beheer

Certificaten


Ultimum

Almere
Versterkerstraat 4
1322 AP

Neem contact op