Uw netwerk voor succesvol detacheren!

ICT Consultant / System engineer / Sr. Infra beheerder

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Woerden
Spinweb Professional
40 jaar

Mijn carrière in de ICT ben ik begonnen op de servicedesk. Sindsdien heb ik me ontwikkeld via coördinatiefuncties op de servicedesk naar systeembeheer en nu uiteindelijk tot Cloud Engineer. In die functies heb ik een goed besef gekregen van de verwachtingen van de ICT dienstverlening, zowel in technische als in procedurele zin. Ik heb een goed beeld van de servicegerichte dienstverlening aan opdrachtgevers en gebruikers, maar ook van de onderliggende technische oplossingen. Ik werk graag klantgericht en samen met een team in het bouwen aan -of perfectioneren van- de IT infrastructuur. Met kennis van zowel de oude datacenter gerichte omgevingen als de (Microsoft) Cloud techniek in Azure en Office365, netwerktechniek én de processen en procedures ben ik goed in staat om als consultant een bijdrage te leveren bij mijn opdrachtgevers.

Ik neem graag verantwoordelijkheid – zowel in projecten als bij de aanpak van problemen. Ik ben niet bang om daarin de rol van meewerkend voorman op te pakken en het team verder te helpen. Ik maak graag het verschil richting klant of opdrachtgever en probeer daarbij het veelal aanwezige team naar een hoger niveau te brengen – zowel in het gebruik van processen/procedures als in (technische) kennis. Mijn missie is het leveren van een feilloze IT dienst aan de klanten/gebruikers.

Functie

Consultant

Kennisgebieden

IT Infrastructure
System security
Servicedesk
SSO
Managed services
Data en Informatie
Networking
Insurance
Accessmanagement

Vaardigheden

Web services

Methoden

Software Development Process

Certificaten


Andarr B.V.

Utrecht
Orteliuslaan 855
3528 BE

Neem contact op