Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Business Analist

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Rotterdam
Spinweb Professional
leeftijd onbekend

Onze ICT professional is een gemotiveerde Business analist met een aantal jaar ervaring binnen verschillende sectoren (retail, financiële sector, de gemeenten, de (online-)gokindustrie en autobranche).

 

Hij is binnen verschillende projecten verantwoordelijk geweest voor het gehele proces van de probleemanalyse tot het vastleggen van requirements, het analyseren van de oplossingen en het begeleiden van de implementatie. De projecten varieerden van de verbetering van kernprocessen, het opzetten van een geheel nieuw bedrijfsonderdeel tot ad-hoc verbeterinitiatieven binnen verschillende bedrijven. 

 

In zijn opdrachten heeft hij aan kunnen tonen analytisch sterk en bedreven te zijn in het optimaliseren van business processen. Onze ICT professional heeft in een continue adviserende rol gestaan voor collega’s. Deze collega’s hadden variërende functies van projectmanagers, informatiemanagers tot directie teams. 

 

Hij heeft verschillende bedrijfskundige opleidingen (HBO/WO) genoten, waardoor hij vanuit een theoretisch oogpunt veel zicht heeft op organisaties en change management. Onze ICT professional heeft affiniteit met -disruptieve- technologieën, zoals blockchain en low-code platforms. Daarnaast ook met methodes als DevOps, Lean Six Sigma en Scrum. 

Functie

Beheerder
Starter

Kennisgebieden

Data en Informatie
Business Case
Operating model
Development
System security
Commerce
Workflow
GDPR (AVG)
Riskmanagement

Vaardigheden

Web services

Methoden

Testing
LEAN

Certificaten

Persoonlijke eigenschappen

Probleemanalyse

Entrador B.V.

Nieuwegein
Symfonielaan 26
3438 EV

Neem contact op