Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Ervaren Java ontwikkelaar

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Maarn
Spinweb Professional
leeftijd onbekend

Ik ben afgestudeerd ingenieur in HBO Hogere Informatica en aan het eind van mijn studie heb ik een groot en complex deel van een op J2EE gebaseerd draadloos managementsysteem ontwikkeld voor een milieutechniekbedrijf

Sinds ik bij Desyde in dienst ben getreden heb ik de mogelijkheid gekregen mij verder te specialiseren in Java-ontwikkeling en daarbij heb ik mij ook specifieke Oracle talen eigen gemaakt als PL/SQL en SQL-developer. Ik beschik over het vermogen technische kennis goed toe te passen, inclusief de in de IT industrie gebruikelijke programmeertalen en technologieën.

Nieuwe technische kennis kan ik me snel en accuraat eigen maken en werk goed in teamverband. Met plezier laat ik me uitdagen door nieuwe vraagstukken en vergroot graag elke dag mijn kennis. Ik ben zeer gemotiveerd, heb een positieve instelling en beschik over een flinke dosis humor.

Functie

Teamleider
Beheerder

Kennisgebieden

Servicedesk
Development
OSS

Vaardigheden

Technieken

Methoden

Software Development Process
Testing
Beheer

Persoonlijke eigenschappen

Conceptueel denken

Desyde B.V.

Maarn
Amersfoortseweg 24E
3951LB

Neem contact op