Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Data Analist

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Amsterdam
Spinweb Professional
leeftijd onbekend

Mijn naam is Onze ICT professional , ik ben een enthousiaste Data Consultant en hou ervan om bezig te zijn met het oplossen van data vraagstukken met verschillende technieken, waaronder bijvoorbeeld machine learning of optimalisatie technieken. Deze dataproblemen tackle ik door de toepassing van verschillende tools waarmee ik heb leren werken tijdens mijn tijd bij Swapfiets en Fietsenwinkel.nl, denk voornamelijk aan tools als Python en SQL voor het ophalen van data en het modelleren en Tableau, Qlikview en Excel voor het analyseren van de data. Gedurende deze periodes heb ik in een agile omgeving gewerkt, met de focus op de scrum methodologie. Door mijn ervaring uit deze periodes ben ik in staat zowel in een groep als alleen te functioneren. Ik probeer altijd het beste uit mijzelf en het team te halen door zowel mijn inhoudelijke kennis als een bijdrage te leveren aan de goede sfeer binnen het team.

 

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met wielrennen, fitnessen, tennissen, lezen, film kijken en het genieten van het bourgondische leven met vrienden.

 

Functie

Specialist
Beheerder
Starter

Kennisgebieden

Digital Currency
Commerce

Vaardigheden

Netwerken
Technieken
Algemeen

Methoden

Software Development Process

Entrador B.V.

Nieuwegein
Symfonielaan 26
3438 EV

Neem contact op